Ervaringen van anderen:


Jacqueline in den Haak, moeder van twee zoons:

Arjanke kan haar ervaring, kennis en intuïtie zo combineren dat er een helder beeld ontstaat wat er in het koppie omgaat bij mijn kind. Een absolute aanrader bij inzichten in gedragsproblemen. Professioneel en speels, betrouwbaar en discreet. Integer en duidelijk in de communicatie zowel naar kind als ouders en leerkracht toe.


Moeder van Dunya, acht jaar:

Mijn dochter heeft nooit veel geknuffeld door de speltherapie is dat veranderd. Ze komt nu zelfs op schoot zitten. Daar ben ik zo blij om!


Ouders van Milan, vijf jaar:

De speltherapie bij en met Arjanke hebben wij als zeer prettig ervaren. Arjanke is eerlijk, oprecht en betrokken. Een echt gevoelsmens waar onze kleine man direct op vertrouwde. Gedurende de periode dat onze zoon bij haar was zijn we van veel driftbuien die vaak ook erg lang konden duren naar nog enkele gegaan die ook een stuk korter zijn. Wij begrijpen onze zoon nu beter en hebben van Arjanke handvatten gekregen om hem de zekerheid en structuur te geven die hij zo hard nodig heeft. In haar communicatie naar ons toe is ze altijd eerlijk en oprecht geweest. Ze heeft zaken niet mooier voor gedaan dan ze zijn en vooral ons ook gewezen op de verbeterpunten in onze omgang met onze zoon. Voor onze zoon was het iedere keer weer een feest om te gaan. Hij kon niet wachten tot het weer zover was en vond het iedere keer weer jammer als het voorbij was. Dat onze zoon op zo’n fijne manier toch “geholpen” werd is geweldig. En als afscheid heeft hij een prachtig verhaal meegekregen dat hij graag leest. Arjanke  heeft ons een andere manier van omgaan met en inzicht in onze Milan gegeven.


Ouders van Sophie, zes jaar:

Onze dochter zat niet lekker in haar velletje. Ze was vaak niet blij, soms boos en ook verdrietig. Het samenspelen met klasgenootjes mislukte (te) vaak. We hebben met zijn allen om haar heen hard gewerkt om haar te helpen. Van de speltherapeut kregen we tools. Nu is onze dochter weer opgewekt, ze huppelt en danst weer en is weer de blije kleuter die wij haar gunnen te zijn.


Ouders van Madelief, vijf jaar

Ik ben blij dat we hebben gekozen voor speltherapie. Onze dochter heeft hele mooie sprongen gemaakt in haar ontwikkeling op het gebied van zindelijkheid en samenspel. Speltherapie heeft hier zeker een bijdrage aan geleverd. In de oudergesprekken werden we goed geïnformeerd over de voortgang en was er voldoende ruimte om vragen te stellen. Ook werd school erbij betrokken. Tijdens een gesprek met Arjanke en de juf werd duidelijk dat onze dochter op school ook mooie sprongen heeft gemaakt. We zijn zo blij met de positieve veranderingen van onze dochter. Ze zit heel goed in haar vel en dat is merkbaar in alles. 


Ouders van Storm (8 jaar) en Milou (10 jaar)

Hele fijne en persoonlijke ervaring met deskundige hulp. Ik heb veel vertrouwen gehad in Arjanke. Dat kwam vooral door haar scherpe en zuivere intuïtie en inschattingen die zij maakte,  samen met haar kennis en ervaring. Ook gaf ze ons ouders praktische tips en verwijzingen naar literatuur die heel waardevol waren. De kinderen hebben allebei erg veel gehad aan de therapie. Heel mooi hoe er ook zorgvuldig aandacht werd besteed aan de afsluiting en evaluatie. De kinderen en wij ouders hebben waardevolle handvatten mee gekregen naar de toekomst.  Complimenten voor de zorgvuldige en zorgzame omgang met onze kinderen en ons ouders. In het evaluatie formulier miste ik de “zeer goed”: Dat vind ik meer passen bij de totaalscore. 


Mevrouw Popal;

Arjanke hebben we ervaren als een zeer professioneel spelbegeleidster met hart voor de cliënt. Door middel van haar open, rustige en vriendelijke uitstraling voelt het kind zich snel bij haar op zijn/haar gemak. Zij heeft een planmatige en doelgerichte aanpak, waarbij ze rekening houdt met de behoeften en kwaliteiten van het kind. Vol vertrouwen beveel ik haar aan!


Mevrouw Brugman

Wij hebben hele goede ervaringen met Arjanke, ook de mensen in ons netwerk die we doorverwezen hebben zijn ook enthousiast. Arjanke is een fijne persoonlijkheid, ze voelt je goed aan en stelt veel vragen om tot de kern te komen. Kinderen hebben gelijk een klik met haar door haar open uitstraling. Fantastisch om te zien hoe zij door het spel te observeren kan weergeven wat er mogelijk omgaat in je kind. Ze betrekt je bij de sessies en zorgt voor vertrouwen. Kortom wij kunnen Arjanke van harte aanbevelen. 


Om privacy redenen zijn bovenstaande kindernamen veranderd.